Welkom op de site van het Liduinakoor.

Het Liduinakoor is een vierstemmig kamerkoor verbonden aan de kerk van het Onbevlekt Hart van Maria aan het Bloklandenplein in de wijk Marlot te Den Haag.

Het koor oefent op dinsdagavond van 19:45 - 21:45 uur (ingang Marlotlaan)

Op de eerste zondag van de maand en op hoogtijdagen wordt tijdens de mis gezongen.

Het repertoire is kerkmuziek uit alle eeuwen.

Vindt u op deze site niet wat u wilt weten bel dan met de voorzitter 070-3838614 of stuur een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

agenda

Het Liduinakoor zingt zondag 3 oktober 09:30 uur in Marlot o.a. delen van een mis van Charles Wood. De komende maanden zingt het koor op 7 en 28 november eveneens in Marlot.

Misschien denkt u wel eens aan zingen in een koor. Wij zoeken enthousiaste mensen die van zingen houden. In iedere stemgroep is plaats voor versterking. Heb je belangstelling? Bel de voorzitter voor inlichtingen 070 3838614. Kom een keer langs op dinsdagavond om kennis te maken en mee te zingen.