Agnieszka Chabowska is geboren in het noorden van Polen, in de Hanzestad Szczecin.

Op zevenjarige leeftijd begon zij met muzieklessen: eerst met de viool en daarna met de piano. Op haar achttiende verhuisde zij naar Krakau om daar aan het Conservatorium klavecimbel te gaan studeren met piano en orgel als bijvak (cum laude afgestudeerd met diploma Master Uitvoerend Musicus)

In die tijd ontwikkelde zij interesse voor historische piano’s en kwam om die reden naar Nederland om fortepiano te gaan studeren bij Bart van Oort aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag.

Nog tijdens haar studie heeft zij veel met verschillende zangers en koren gespeeld als begeleider en repetitor en ontwikkelde zo haar grote passie voor vocale muziek. Daarom besloot zij om zich verder te ontwikkelen als dirigente. Op dit moment volgt zij nog de opleiding voor koordirectie aan het Conservatorium in Utrecht bij Rob Vermeulen.

Naast het Liduinakoor heeft zij drie andere koren en is werkzaam als pianodocent bij het Koorenhuis in Den Haag.

Als dirigente van het Liduinakoor vindt zij het vooral belangrijk om zo veel mogelijk bijzondere muziekmomenten samen te kunnen beleven.