Het Liduinakoor heeft in zijn 25 jarig bestaan een behoorlijk repertoire opgebouwd. Vrijwel alle muziekstromingen, gregoriaans, renaissance, barok, romantiek en hedendaagse muziek, zijn daarin vertegenwoordigd. In vele talen wordt de kerkmuziek ten gehore gebracht. Opeenvolgende dirigenten hebben verrassende keuzes gemaakt. Werk van grote componisten zoals Schütz, Bach, Haydn, Mozart, Gounod, Bruckner en Strawinsky tot wat minder bekende als Viadana, Vittoria, Tallis en Wood, naast vele andere. Van Nederlandse componisten wordt onder meer werk gezongen van Hendrik Andriessen, Albert de Klerk en Aart de Kort. Een volledige opsomming van het repertoire is lang.

Momenteel wordt een aantal motetten van de Engelse componist Thomas Tallis (16e eeuw, hoforganist van Hendrik VIII) gezongen. Igor Strawinsky heeft een prachtig “Pater Noster” geschreven. Claudio Monteverdi is vertegenwoordigd met het lied “Ave Maris Stella”.

Missen die dit seizoen worden uitgevoerd zijn: Missa Brevis no. 7 van Jozef Haydn, Short Communion Service van Charles Wood, Messe Brève nr. 7 van Charles Gounod en de Jacobusmis van Aart de Kort. Ingestudeerd wordt de Mis in C van Anton Bruckner.

Als bijzonderheid kan worden vermeld dat het Liduinakoor een vrij groot repertoire aan kerstliederen zingt, waaruit voor de missen met Kerstmis slechts een kleine keuze kan worden gemaakt.